Jump to content

Cortney

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cortney

    Google SDK not starting on boot

    This is what my assistant.service file looks like already. Running /home/pi/start_assistant.sh (or ./start_assistant.sh while in the /home/pi/ directory) works fine. Running sudo systemctl start assistant.service also works fine.
  2. Cortney

    Google SDK not starting on boot

    I got the Google Assistant SDK working on my Rapberry Pi 3, but it won't start automatically when I reboot. I followed the instructions to get this to work on the website, but it's not working. If I manually run the command to start it, it works fine. When I run: sudo systemctl status assistant.service I get this: ● assistant.service - Google Assistant Loaded: loaded (/lib/systemd/system/assistant.service; enabled; vendor preset: enabled) Active: failed (Result: exit-code) since Fri 2018-10-12 12:28:45 MDT; 22min ago Process: 362 ExecStart=/bin/bash /home/pi/start_assistant.sh (code=exited, status=127) Main PID: 362 (code=exited, status=127) Oct 12 12:28:45 raspberrypi systemd[1]: Started Google Assistant. Oct 12 12:28:45 raspberrypi systemd[1]: assistant.service: Main process exited, code=exited, status=127/n/a Oct 12 12:28:45 raspberrypi systemd[1]: assistant.service: Unit entered failed state. Oct 12 12:28:45 raspberrypi systemd[1]: assistant.service: Failed with result 'exit-code'. When I run sudo systemctl start assistant.service everything works fine. Also, if I run ./start_assistant.sh, everything works fine also. It just doesn't autostart on boot. What am I missing/doing wrong?
×